t Wit Toreke

RESTAURANT

Corona

Wat betreft ’t Wit Toreke:

Iedereen heeft in de media kunnen vernemen dat de eerder genomen maatregelen  in zake het corona-virus verlengd worden.

Wij volgen alle nieuwe informatie strikt op, concreet wil dit zeggen dat we geen enkel idee meer hebben wanneer we terug onze deuren mogen openen.

We houden jullie zeer zeker verder op de hoogte.

Wat betreft Proxy Delhaize in Betekom:

In Betekom blijft de supermarkt open rekeninghoudende met de nieuwe maatregelen. Wij gaan ervan uit dat onze klanten voldoende burgerzin hebben om deze te respecteren. Wij zijn er ons ten volle van bewust dat deze maatregelen niet altijd klantvriendelijk overkomen maar we hebben ook een grote verantwoordelijkheid af te leggen aan onze klanten en medewerkers. Er zal dan ook voor geen enkele reden van afgeweken worden. Wij blijven zolang dat de strikte federale maatregelen gelden op zondag gesloten.

Ons keukenteam van het restaurant blijft paraat en heeft twee meubeltjes in de Proxy Delhaize dat ze dagdagelijks vullen met gerechten van ’t Wit Toreke aan zeer billijke prijzen. Wil je iets vieren in deze bijzondere tijden… Kom dan zeker eens langs, U hoeft niet te bestellen!

 

Verzorg jullie allemaal goed zodat deze harde maatregelen lonen!

Familie van Vlasselaer en al onze medewerkers

U kan bij ons terecht voor zowel intieme etentjes als vergaderingen, diners en lunches, walking diners en recepties (alles op maat). Er zijn zowel privézalen voor kleinere als grote groepen. Alles wordt afgesproken op maat van uw evenement of organisatie.

Deze prachtige zalen worden gebruikt voor trouwfeesten of communiefeesten.

Voor deze besprekingen kan je altijd een afspraak maken op het telefoonnummer: 016/566495 (Kathleen Van Vlasselaer) of via mail.

Bedrijven

DE MENU’S ZIJN BESCHIKBAAR EN KAN U AANVRAGEN!
GELIEVE EEN MAIL TE STUREN NAAR VVLVVL@TELENET.BE

TER LAEKE

Deze prachtige L vormige zaal heeft veel daglicht en geeft een mooi uitzicht naar buiten.

  • Diner of feest – tot 45 personen
  • Koffietafel – tot 60 personen
  • Meeting of receptie – tot 50 personen

Meynaertshove

Onze grootste zaal is Meynaertshove en is op het 1e verdiep. Hier snuif je echt nog 16de eeuwse sfeer waar de prachtige dakconstructies nog te zien zijn. Meynaertshove heeft zijn eigen garderobe, ontvangstruimte en grote feestzaal.

  • Diner of feest – tot 120 personen
  • Koffietafel – tot 200 personen
  • Meeting of receptie – tot 150 personen

Meetshoven

De kleinste zaal maar daarom niet de minste. Meetshoven beschikt over een eigen vestiaire. Ook ideaal voor koffietafel, vergaderingen of verjaardagen.

  • Diner of feest – tot 30 personen
  • Koffietafel – tot 45 personen
  • Meeting of receptie – tot 35 personen