’t Wit Toreke

RESTAURANT

Corona

Wat betreft ’t Wit Toreke:

Iedereen heeft in de media kunnen vernemen dat er drastische maatregelen getroffen zijn in zake het corona-virus. Vanaf 14 maart ’20 zal het restaurant conform de federale richtlijnen gesloten zijn.

In de mate dat er op dit moment informatie is ​over deze zaak gaan we ervan uit dat we terug kunnen openen op zaterdag 04 april ’20.

Wij volgen alle nieuwe informatie strikt op en houden jullie verder op de hoogte.

Wat betreft Proxy Delhaize in Betekom:

Voedings​zaken en dus ook de onze blijven gewoon open. Hamsteren is voor niets nodig toch constateren wij op dit moment dat heel veel klanten dit doen.

Het rechtstreeks gevolg van dit onnodig hamstergedrag is 1 sluitingsdag op morgen zondag 15 maart ’20

Daarna vanaf maandag 16 maart ’20 zijn wij gewoon open.

Wanneer iedereen gewoon koopgedrag hanteert zijn er zeker geen bevoorradingsproblemen en kan dat vanaf maandag ook zo blijven.

Aangezien de medewerkers van het restaurant niet per definitie economisch werkloos gezet  zijn, maken wij met ‘het hele team van de kerstperiode’ extra werk om vanaf maandag een ruimer assortiment huisbereide afhaal – traiteur

voor handen te hebben.

Verzorg jullie allemaal goed zodat deze harde maatregelen lonen!

Familie van Vlasselaer en al onze medewerkers

16de eeuwse herenhoeve.
Frans- Belgische keuken

’t Wit Toreke is een toegewijd familiebedrijf met aan het roer het ouderlijke paar Jos en Anny en hun kinderen Carla, Kathleen en Steven.

Deze familie laat al meer dan 30 jaar hun passie en kennis de vrije loop in ‘t wit toreke en de Proxy Delhaize in betekom.

Deze combinatie van proxy Delhaize en restaurant biedt ons een enorm assortiment kwaliteitsartikelen die dagelijks besteld en geleverd kunnen worden.

Wij respecteren en gebruiken verschillende kwaliteitslabels zoals

  • ‘Sustainable fishing’ (voor de vis)
  • ‘Meritus’ (voor het rundsvlees).

Zo wordt het rundvlees voor onze firma exclusief gekweekt door Dhr. Coenegrachts. Voortdurend worden firma’s en productlijnen gewikt en gewogen vooraleer er gerechten mee bereid worden.

Deze wisselwerking tussen restaurant en proxy delhaize laat ook de klanten van de Proxy Delhaize toe om op hun beurt te genieten van een zeer kwalitatieve traiteursdienst. U kan na bestelling de lekkerste gerechten komen afhalen in de winkel.

MSC  Meritus Logo   Proxy Delhaize Betekom